Аналіз стану з пожежами на території Рожнятівського району

Аналіз стану з пожежами на території Рожнятівського району

З початку року на Рожнятівщині виникло 150 пожеж, на яких загинуло троє людей (за аналогічний період 2019 року виникло 96 пожеж, загиблих та травмованих не було). Вогонь завдав збитків на суму близько 8 млн. грн. Внаслідок пожеж знищено та пошкоджено 38 будівель та споруд різного призначення. Пожежно-рятувальним підрозділам вдалось врятувати 39 будівель від знищення вогнем та матеріальних цінностей на суму приблизно 14 млн. грн..

СПАСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ОТГ ВІТАЄ З ВЕЛИКИМ НАЦІОНАЛЬНИМ СВЯТОМ –  ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

СПАСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ОТГ ВІТАЄ З ВЕЛИКИМ НАЦІОНАЛЬНИМ СВЯТОМ – ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

Основний Закон нашої держави, гарантуючи громадянам загальновизнані права та свободи, закріпив ідеали справедливості та рівності, які сповідують усі цивілізовані країни світу.

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

В кого є потреби з відкачуванням води в підвалах, колодязях (коли зменшиться рівень води)  звертайтесь до Спаської сільської ради об’єднаної територіальної громади.

Правила безпеки при поводженні з газом

Правила безпеки при поводженні з газом

У нашій країні як паливо широко використовується газ. Майже в кожному будинку чи квартирі встановлено газові плити, водонагрівачі, опалювальні печі чи котли.

Безпека на воді

Безпека на воді

Вода є не тільки джерелом життя, здоров’я та задоволення, але й джерелом небезпеки для життя людини. Уміння триматися на ній − запорука безпеки. У морі на воді триматися легше, бо густина солоної води вища за густину прісної.

Про дотримання протиепідемічних вимог в закладах  фізичної культури та спорту

Про дотримання протиепідемічних вимог в закладах фізичної культури та спорту

На Прикарпатті відновлять роботу спортивні клуби та фітнес-зали. Таке рішення прийняли 17 червня 2020 року на позачерговому засіданні Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.