З Великоднем !

З Великоднем !

Вітаю вас зі світлим святом Христового Воскресіння! Нехай передзвін великодніх дзвонів принесе вам лише благі вісті, нехай ваше серце наповниться радістю, а віра допомагає вам долати труднощі. Нехай у серці панує лише світло; в будинку – затишок і благополуччя; у близьких – міцне здоров'я і радість у душі. Світле свято Великдень – день, коли, здавалося б, неможливе може стати дійсністю, тому не переставаймо вірити. Зі святом!

Святкуємо Великдень вдома!

Святкуємо Великдень вдома!

Вже цієї неділі на нас чекає свято Воскресіння Христового, з чим вас усіх сердечно вітаємо! Цього року через пандемію коронавірусу закликаємо усіх християн нашої громади святкувати це величне свято вдома. Поділіться пасхальною радістю зі своїми рідними. Послухайте Пасхальну Літургію через сучасні засоби телекомунікації, освятіть великодні кошики з дотриманням вимог посилених заходів безпеки. Подбайте про своє здоров’я, свою безпеку та безпеку усіх, хто вас оточує. Залишаючись вдома тепер, ви швидше наблизите той час, коли ми всі знову зможемо повернутися до звичного життя та молитися у храмах разом. Не нехтуйте правилами безпеки! Залишайтеся вдома! Святкуйте Великдень вдома! І Господь вбереже всіх нас! Виконавчий комітет Спаської сільської ради об’єднаної територіальної громади.

Не провокуйте пожеж в екосистемах!

Не провокуйте пожеж в екосистемах!

Впродовж вихідних рожнятівські рятувальники 10 разів ліквідовували пожежі сухої трави, загалом на території Рожнятівського району виникло 66 таких пожеж.

Не паліть сухої трави!

Не паліть сухої трави!

З початку року на території Рожнятівського району виникло 80 пожеж, з них – 54 випадки загорань сухостою.

Бюджет участі  на 2020 рік !

Бюджет участі на 2020 рік !

Шановні жителі Спаської сільської ради об’єднаної територіальної громади у зв’язку з карантином пов’язаним з

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ, ЯКІ ПРИБУЛИ З-ЗА КОРДОНУ!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ, ЯКІ ПРИБУЛИ З-ЗА КОРДОНУ!

Переконливо просимо вас з'явитися в апарат сільської ради та заповнити анкету нижче вказаного взірця! Якщо у вас виникають будь-які питання щодо заповнення даної анкети, просимо звертатися за телефоном: 0347420065. Також заповнену анкету можна надіслати на електронну пошту:  spas-sr@i.ua . Велике прохання поставитися з усією відповідальністю до ситуації, яка склалася в Україні та дотримуватися правил карантину. БУДЬТЕ ЗДОРОВИМИ!

Важлива інформація!

Важлива інформація!

В зв’язку з введенням карантину, спрямованого на попередження розповсюдження коронавірусної інфекції на території України, відділення АТ «Ощадбанк» в с. Спас не працюватиме. Жителі громади, особливо інваліди та особи похилого віку, мають можливість скористатися банківськими картками для отримання пенсії та інших соціальних виплат в відділенні АТ «Укрпошта» с. Спас (робочі дні: середа, четвер, субота). Також у відділеннях АТ «Укрпошта» можна здійснити оплату комунальних платежів та інших видів платежів (податки, мито, платежі ЦНАП, нотаріусів та інші). При необхідності здійснення всіх видів виплат (матеріальна допомога, заробітна плата, аліменти тощо) можна скористатися послугою Укрпошти поштові перекази.