Опитування щодо безбар'єрності

Опитування щодо безбар'єрності

З метою привернення уваги до сучасних викликів забезпечення інклюзивності та доступності обʼєктів інфраструктури для маломобільних груп населення, Івано-Франківським регіональним відділенням ВАОМС “Асоціація міст України” проводиться опитування мешканців територіальних громад області “БЕЗБАРʼЄРНЕ СЕРЕДОВИЩЕ В ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАДАХ ПРИКАРПАТТЯ: ОЦІНКА МЕШКАНЦІВ”. Мета даного анкетування - оцінка рівня доступності територіальних громад для маломобільних груп населення та рівня готовності мешканців муніципалітетів щодо підтримки здійснення інвестицій у розвиток інклюзивної інфраструктури шляхом фінансування із місцевих бюджетів. Проведення опитування надасть органам місцевого самоврядування аналітичні дані для розуміння: - загального рівня обізнаності мешканців громад в сфері доступності  та безбарʼєрності; - рівня доступності маломобільних груп населення до окремих груп архітектурних обʼєктів територіальних громад; - ставлення мешканців до інвестицій у розвиток інклюзивної інфраструктури; - бажані джерела фінансування таких видатків. Опитування є анонімним. Посилання на опитувальник: https://forms.gle/HhdVTvEL7Fx3BrtQ8

Поради для населення щодо зберігання та споживання харчових продуктів у разі відключення електроенергії

Поради для населення щодо зберігання та споживання харчових продуктів у разі відключення електроенергії

З метою недопущення ускладнень епідемічної ситуації в області, пов’язаної із споживанням харчових продуктів, які можуть бути небезпечними внаслідок порушення температурних умов їх зберігання, Головне управління Держпродспоживслужби у  Івано-Франківській області рекомендує громадянам дотримуватись  наступних порад.

«Насіння Перемоги»

«Насіння Перемоги»

Спаська територіальна громада стала учасником проекту «Програма підтримки продовольчої безпеки «Згуртовані громади». Отримувач гуманітарної допомоги  Всеукраїнська асоціація громад в рамках ініціативи «Насіння Перемоги», що реалізується за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) отримала насіння овочів від міжнародних компаній Bayer, Gowan Seed Company, Enza Zaden, Syngenta, яке передано 35 домогосподарствам громади.

Заборона в'їзду на територію лісового фонду області

Заборона в'їзду на територію лісового фонду області

На виконання розпорядження обласної державної адміністрації - обласної військової адміністрації від 15.04.2024 р №219 повідомляємо жителів громади про встановлену заборону в'їзду на територію лісового фонду Івано-франківської області транспортних засобів та інших механізмів, окрім тих, що використовуються для лісогосподарської мети та охорони лісів від пожеж у період високої пожежної небезпеки за умовами погоди.

Гранти на оплату навчання

Гранти на оплату навчання

В цей тяжкий і нелегкий час для всіх українців, в умовах військового стану, багато сімей вже постраждало від рук ворога. В зв'язку з цим ми хочемо потурбуватися про наступне покоління нашої держави і надати можливість юним українцям отримати безкоштовне навчання. Давайте об'єднаймося!