Фото без опису

З метою забезпечення гласності, відкритості та прозорості діяльності сільської ради, врахування громадської думки під час прийняття важливих рішень для територіальної громади, на підставі рішення виконавчого комітету  №90 від 11.08.2022р. «Про проведення громадського обговорення та громадських слухань щодо перейменування вулиці Першотравнева  (с. Луги )».

Спаська сільська рада провела громадське обговорення щодо перейменування вулиці Першотравнева в с. Луги Калуського району Івано-Франківської області у формі консультацій з громадськістю  на офіційному веб-сайті Спаської громади - Spaska.gromada.org.ua для вивчення громадської думки.

Відповідні повідомлення  пропозицій та зауважень у визначений  термін на адресу сільської ради не надходили. Громадське обговорення у формі опитування жителів вулиці проводилося членами комісії з перейменування вулиці Першотравнева визначених рішенням виконкому  № 90 від 11.08.2022 р.

Згідно проведеного опитування  встановлено:

- кількість жителів вул. Першотравнева  в с. Луги , які є громадянами України і мають право голосу на виборах - 11 осіб;

- загальна кількість жителів, яка прийняли участь у громадському обговоренні - 7 осіб;

- загальна кількість учасників громадського обговорення, внесених до списку на підтримку пропозиції, підписи яких враховано при встановленні результатів - 6 осіб.

 

     Начальник відділу земельних відносин,

архтектури та житлово-комунальних

господарств                                                                                          Лілія   Гуйван