Війна внесла корективи в наше життя. Воно розділилося до і після .  І в цьому "після" ми пристосувалися жити, думати і працювати.
То ж як живе Спаська громада в умовах воєнного стану?  Основні зусилля громади спрямовані на допомогу Збройним силам України та надання прихистку внутрішньо переміщеним особам. 

Фото без опису
 Дбаємо про благоустрій  та затишок в кожному селі . Проїхавши населеними пунктами громади склалося приємне враження про відповідальність керівників  навчальних закладів та очільників сіл.  Території біля закладів пообкошувані, милують око  акуратні клумби. Особливо приємні 
враження від відвідин Липовицького ліцею (директор Андрейків В. М.).
Ліцей у високогірному селі. Відразу відчувається автентика як на території закладу так і в класних кімнатах, які чекають своїх вихованців на заняття.

Фото без опису

А ще в кожному селі поселилися лелеки, які символізують нове життя.
Тому ми маємо пройти цю "голгофу", щоб воскреснути, щоб жити, щоб процвітати...

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису