Фото без опису

     Зібрали чергову добірку корисних новин для бізнесу, які варті вашої уваги!

     Безоплатний курс про фінансову грамотність

Підприємці сьогодні повинні знати, які ресурси доступні, щоб не лише продовжити роботу, а й масштабуватися. Щоб допомогти українському бізнесу покращити фінансову грамотність, мережа центрів Дія.Бізнес разом з UKRSIBBANK та Mastercard акумулювали свої зусилля та запускають серію освітніх подій. 

Детальніше

Фото без опису

     Бізнес спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту й національним проєктом Дія.Бізнес запустили маркетплейс Made With Bravery, який об’єднує найкращих виробників України. Підтримати українських виробників може кожен, адже товари доступні до замовлення як у межах держави, так і за кордон. На маркетплейсі можна придбати одяг, товари для дому та дітей, косметичні засоби, твори мистецтва, а також мерч Brave. 5% від вартості кожного проданого товару буде передано фандрейзинговій платформі UNITED24 на підтримку розвитку України. 

Підтримати українське

     Безоплатні послуги для розвитку бізнесу

Малий та середній бізнес, що перебуває в кризовому стані через війну, що триває, може отримати безоплатні консультації за такими напрямами: маркетинг та продажі, менеджмент, управління персоналом, фінанси та фандрейзинг, цифрова трансформація. Дедлайн подання заявок: 1 жовтня 2022 року. 

Отримати консультацію

Фото без опису

     Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес і UA Anti-crisis запускають експрес-курс для малого й середнього бізнесу «Check-up та реанімація бізнесу», під час якого українські підприємці зрозуміють основні бізнес функції та що робити для відновлення та утримання ефективності у складні періоди.

Стартуємо разом

     Навчання для компалаєнс-спеціалістів

YouControl.Academy запустила онлайн-навчання для компалаєнс-спеціалістів — менеджерів із перевірки контрагентів та з інших завдань для допомоги бізнесу. Навчання систематизує і синхронізує в одному проєкті все найкраще з міжнародної практики.

Дізнатися більше

     Що потрібно бізнесу?

Традиційно продовжуємо моніторити стан бізнесу в умовах війни, щоб бути в курсі поточної ситуації та потреб українського підприємництва. Тож запрошуємо поділитися з нами вашими думками. 

Пройти опитування

Фото без опису

     А ви замислювалися про те, що дає екологічна відбудова економіки? Це збільшує можливість залучення іноземних інвестицій, адже сьогодні міжнародні фінансові організації підтримують лише дружні до довкілля технології. Деталі шукайте в новому аналітичному матеріалі від Офісу з розвитку підприємництва та експорту, Дія.Бізнес, Центру розвитку інновацій та Advanter Group.

Ознайомитися

     Триває набір компаній: виставка органічних продуктів у Дубаї, ОАЕ

Наразі триває набір компаній-учасниць, які зможуть представити свою продукцію в межах колективного стенда України на міжнародній виставці Middle East Organic & Natural Product Expo 2022, яка відбудеться 13–15 грудня. Дедлайн реєстрації продовжено до 30 жовтня 2022 року, щоб кожен охочий зміг подати заявку і вже цієї зими представити свою компанію на виставці органічних та натуральних харчових продуктів в ОАЕ (Дубай). 

Взяти участь

     Оновлений графік вебінарів «Експромо»

Щоб навчання під час вебінарного проєкту «Експромо» було більш ефективним, з наступного тижня зустрічаємося вдвічі частіше. Таким чином ви зможете швидше пройти матеріал, краще познайомитися з експертами та якнайскоріше почати експорт своєї продукції.

Ознайомитися

Дія.Бізнес — національний проєкт із розвитку підприємництва та експорту, що реалізується ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» спільно з Міністерством цифрової трансформації України.

Mailerlite підтримує національний проєкт Дія.Бізнес, аби ще більше українських підприємців у 2022 році мали змогу отримувати листи з можливостями для розвитку бізнесу.