Фото без опису

Фото без опису

    Покращення якості надання адміністративних послуг є одним із ключових елементів успішного процесу децентралізації в Україні. Створення Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) в  громадах  підвищує доступність та ефективність надання послуг на місцевому рівні.

    Сьогодні в Спаській громаді завершився ще один етап, який є переконливим доказом того, що створення Спаської територіальної громади було правильним рішенням. Всі сторони завершили виконання своїх зобов'язань в рамках співпраці з Програмою "U-LEAD з Європою". Спаська сільська рада провела капітальний ремонт  приміщення та благоустрій території  біля ЦНАП . Програмою "U-LEAD з Європою" було безкоштовно повністю забезпечено меблями , комп'ютерною технікою (отримано 6 комп'ютерів та 6 принтерів), програмним забезпеченням "Вулик" Центру надання адмінпослуг. 

   Щиро дякуємо за супровід регіональному представнику - куратору від Програми «U-LEAD з Європою» Марині Замфір за підтримку та супровід у створенні та модернізації ЦНАП, а також працівникам сільської ради, які своєю наполеглевістю та працею внесли вагомий вклад  у втілення цього проєкту в життя!

    На цьому  ми не зупиняємося - в планах на майбутнє - належно облаштувати віддалені робочі місця ЦНАП на старостинських округах с. Суходіл та с. Липовиця.

Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису