Фото без опису

    Завдяки  реалізації третього раунду напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення  Програми «U-LEAD  з Європою», учасником якої є Спаська територіальна громада, сільською радою отримано меблі для облаштування Центру надання адміністративних послуг в с. Спас та віддаленого робочого місця в с. Луги. На це обладнання не витрачено коштів бюджету громади – фінансування проведено за рахунок Програми «U-LEAD  з Європою». Всі робочі місця облаштовані сучасними меблями, а для найменших відвідувачів передбачений  дитячий куточок.

    Наразі ЦНАП може надавати якісні послуги в комфортних умовах як для працівників, так і для відвідувачів. Ці досягнення стали можливими завдяки бажанню громади покращити життя своїх мешканців, значному фінансовому та практичному внеску, а також допомозі у створенні належного приміщення для ЦНАП, що фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами, та реалізується на замовлення Шведського агентства міжнародного розвитку Sida. 

    Також, за підтримки Програми, ЦНАПи оснащеніі сучасною технікою та програмним забезпеченням. 

ЦНАП в с.Спас

Фото без опису  Фото без опису

 Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

                         ЦНАП в с. Луги

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без описуФото без опису