2 червня 2019 року село Погорілець святкувало день села. Громада Погорільця чисельно зібралась на свято. Перешкодою для забави не став дощ. На початку свята парох с. Погорілець Роман Мазур поблагословив  жителів села та прочитав спільну молитву з громадою.  З вітальними промовами виступили секретар сільської ради Мирослава Марків та заступник сільського голови Василь Ільків.      Своїми колоритними виступами громаду тішили колективи с. Луги, с. Спас, с. Підсухи, учні Погорілецької початкової школи та інші учасники дійства.

     Призами було відзначено найстаршого та наймолодшого жителя села Погорілець, Матері Героїні, маму загиблого  військовослужбовця в Афганістані. Особливо веселим свято було для наймолодших жителів – дітей, адже 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Для них було організовано атракціони та ігри.

   А підготували це свято працівники культури за сприяння педагогічного колективу Погорілецької початкової школи. Працівники сільського клубу отримали ноутбук за сприяння депутата Верховної Ради України Диріва А. Б.    

Фото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису