Шановні колеги!

Шановні колеги!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування! Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти громаду, знати її проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення. Ваші ініціативи, вимоги і пропозиції знаходили підтримку і втілювались у життя. І надалі будьте принциповими у відстоюванні інтересів громади.Бажаємо вам – депутатам сільської ради, працівникам органів місцевого самоврядування доброго здоров’я, щастя, нових професійних здобутків, оптимізму і мужності, творчої наснаги та родинного благополуччя.  Спаський сільський голова  Микола Медвідь      

Привітання із Днем захисника України 14 жовтня

Привітання із Днем захисника України 14 жовтня

Прийміть щирі вітання зі святами – Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці! Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями. Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу. Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням. Сердечно бажаю вам щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь Вітчизні. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.

ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ

ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ

     1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади. Відділ соціальної роботи з населенням та обслуговування на дому, а також працівники відділу культури Спаської ОТГ привітали найстарішу жительку села Луги Вовк Параскеву Михайлівну з святом.

З Днем Конституції України

З Днем Конституції України

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства. Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу. Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї. Зі святом вас!

семінар на тему: “Професійне навчання за направлення служби зайнятості - реальна економія коштів роботодавця”

семінар на тему: “Професійне навчання за направлення служби зайнятості - реальна економія коштів роботодавця”

          25 квітня 2018 р. фахівцями Рожнятівської районною філії Івано-Франківського ОЦЗ проведено в Спаській сільській раді об'єднаної територіальної громади  семінар на тему: “Професійне навчання за направлення служби зайнятості - реальна економія коштів роботодавця”, в якому взяли участь роботодавці , які знаходяться на території об'єднаної громади.