Фото без опису

     Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку та офіційне повідомлення про оприлюднення громадських слухань

     ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

     Спаська сільська рада повідомляє, що відповідно до п. 8 «Порядку проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. N 555, відбудуться громадські слухання щодо проекту містобудівної документації  на  місцевому  рівні -  «Детальний план території земельних ділянок для розміщення , будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд, об`єктів енергетичних підприємств, установ і організацій, які знаходяться в адміністративних межах Спаської сільської територіальної громади Калуського району Івано-Франківської області за межами населених пунктів с, Погорілець, с. Спас та с. Луги»,  розроблений на підставі рішення Спаської сільської ради Калуського району Івано-Франківської області 28 сесії VIIІ скликання №1270-28/2024 від 15.07.2024 року «Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельних ділянок».
     1. Відомості  про  замовника та розробника проекту містобудівної документації на місцевому рівні та підстави для його розроблення

  • ЗАМОВНИК – Спаська сільська рада Калуського району Івано-Франківської області.
  • РОЗРОБНИК – Приватний підприємець - ФОП Заяць Василь, кваліфікаційний сертифікат архітектора серія АА№001963 від 19.11.2013 року, кваліфікаційний сертифікат інженера – землевпорядника Демко А.І. № 0010192 від 22.08.2013 р.

     Підставою для розроблення містобудівної документації на місцевому рівні є рішення Спаської сільської ради Калуського району Івано-Франківської області 28 сесії VIIІ скликання №1270-28/2024 від 15.07.2024 року «Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельних ділянок».
     2. Інформація  про  дату,  час  і  місце  проведення громадських слухань та умови участі в них Громадські слухання відбудуться 28 жовтня 2024 року об 13 годині 00 хвилин за адресою: 77624, Івано-Франківська область, Калуський район, село Спас, вулиця Січових Стрільців, 79 (приміщення Спаської сільської ради).
     Громадські слухання здійснюються відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затверджений Кабінетом Міністрів України від 25 травня 2011 р. № 555.

      У громадських слуханнях можуть брати участь: громадськість; уповноважені    особи   підприємств,   установ,   організацій незалежно  від форми власності, які розташовані на території, щодо  якої розробляється така документація; уповноважені   посадові  особи  органів  державної влади  та органів місцевого самоврядування, повноваження яких поширюється на територію,  щодо  якої  розробляється містобудівна документація;  представники замовника розроблення містобудівної документації та розробника містобудівної документації. Під  час реєстрації 
учасників  громадських  слухань  та пропозицій  (зауважень)  громадськості  організатором  проведення громадських  слухань  забезпечується  ідентифікація фізичних осіб, представників юридичних осіб. Зауваження і пропозицій приймаються, як у письмовому вигляді, так і в електронному. Пропозиції  (зауваження)  фізичних  та юридичних осіб, які не подали  підтвердних  документів для забезпечення їх ідентифікації, не розглядаються. Кожен учасник громадських слухань під час обговорення містобудівної документації має право подати пропозиції (зауваження), поставити запитання усно чи письмово.
     3. Інформація  про  час  і місце, де у вільному доступі протягом п’яти  календарних  днів до дати проведення громадських слухань (у тому  числі у вихідні дні та в неробочий час) можна ознайомитися з матеріалами  проекту містобудівної документації на місцевому рівні на паперових чи інших твердих (матеріальних) носіях - з 08.00 – 16.00  з 23 жовтня по 27 жовтня 2024 року за адресою: 77624, Івано-Франківська область, Калуський район, село Спас, вулиця Січових Стрільців, 79, відділ земельних відносин, архітектури та житлово-комунального господарства-матеріали містобудівної документації опубліковані на офіційному веб-сайті Спаської сільської ради.
    4. Інформація про посадову особу від замовника розроблення містобудівної документації, відповідальну за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауважень), та адресу, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження): Марія Бойчук– начальник відділу земельних відносин, архітектури та житлово-комунального господарства Спаської сільської ради, за адресою:
77624, Івано-Франківська область, Калуський район, село Спас, вулиця Січових Стрільців, 79, відділ земельних відносин, архітектури та житлово-комунального господарства або в електронному вигляді на електронну адресу vzemspas@ukr.net.

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку від 25.09.2024 р.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку

Графічна частина детального плану земельних ділянок

Детальний план території земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд, об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ та організацій, які знаходяться в адміністративних межах Спаської сільської територіальної громади Калуського району Івано-Франківської області за межами населених пунктів с.Погорілець, с.Спас, с.Луги.