Фото без опису

     Навчальна програма має на меті зміцнити економічний потенціал територіальних громад та підтримати підприємницьку активність у регіонах

***

     Проєкт Good Governance Fund Регіональне відновлення, який фінансується UK International Development від уряду Великої Британії у співпраці з Івано-Франківською облдержадміністрацією запрошує підприємців – представників Mікро- та Mалого бізнесу – взяти участь у регіональній бізнес-акселераційній програмі зі створення успішних бізнесів.  

     Програма охоплює всі ключові аспекти побудови ефективного бізнесу — від основ бізнес-моделювання та вибору моделі монетизації до створення детальних фінансових планів. Експертна команда менторів від KPMG Ukraine та Startup Ukraine проведе для учасників два тренінги, кожен з яких складатиметься з восьми сесій та включатиме лекції, воркшопи, кейс-стаді й домашні завдання від лекторів і запрошених експертів.

     У навчанні візьмуть участь 100 обраних представників з двох областей (Дніпропетровської та Івано-Франківської) та десяти громад: Ладижинської (Вінницька область), Михайло-Коцюбинської (Чернігівська область), Новобузької (Миколаївська область), Дубов’язівської (Сумська область), Бобровицької (Чернігівська область), Сосницької (Чернігівська область), Кароліно-Бугазької (Одеська область), Гоголівської (Полтавська область), Новопокровської (Харківська область) та Роменської (Сумська область).

     Учасники отримають можливість:

  • Розвинути навички стратегічного та інноваційного мислення
  • Опанувати методики побудови ефективної бізнес-моделі
  • Дізнатися про найкращі практики соціального підприємництва та їх впровадження у власному бізнесі
  • Розширити мережу контактів та знайти нових партнерів
  • Отримати професійні консультації та підтримку від експертів

     Наприкінці кожного тренінгу передбачено Demo Day, де учасники зможуть презентувати свій проєкт перед експертним журі і 10 підприємців та підприємниць будуть відібрані для менторської підтримки від експертів KPMG Ukraine.

     Реєстрація на програму: https://forms.gle/jgCV5xWBXPeSsbpY9

     Детальна інформація про програму на сайті: https://vidbudovagromad.in.ua/regionalna-biznes-akseleraciyna-programa.

     Програма є абсолютно безкоштовною завдяки Good Governance Fund від уряду Великої Британії.

     Приєднуйтеся до програми та ставайте частиною спільноти успішних підприємців!