Фото без опису

     Державна установа «Фонд енергоефективності» (далі – Фонд), користуючись нагодою, від імені керівництва, висловлює вам свою повагу та подяку за співпрацю у сфері енергоефективності та енергозбереження та повідомляємо наступне.
     29 липня 2024 року Наглядова рада Фонду енергоефективності затвердила зміни до Програми «ЕНЕРГОДІМ» та відновлює прийом заявок за спрощеною процедурою по пакету «Б» (Комплексний). Більш детально про зміни – на нашому сайті за посиланням: Сайт фонду
     У зв’язку з вище викладеним, з метою успішного просування проектів термомодернізації багатоквартирних будинків ОСББ, запрошуємо вас взяти участь в онлайн презентації змін до Програми «ЕНЕРГОДІМ», а саме – особливостей реалізації спрощеного варіанту пакету «Б», яка відбудеться 15 серпня 2024 року об 11:00 год.
     Зареєструватися для участі в заході та отримати посилання на онлайн-вхід можна, заповнивши гугл-форму: Гугл-форма для реєстрації

     Для залучення широкого кола слухачів та участі в запланованому онлайн заході, просимо поширити новину про даний захід серед ваших колег, а також громад/міст та ОСББ. Інформацію про зміни до Програми «ЕНЕРГОДІМ» та відновлення прийому заявок по пакету «Б» просимо поширити серед ваших громад та посприяти в розміщенні даної інформації (додається) на офіційних веб-ресурсах ОВА, міських рад, сайтах асоціацій ОСББ, що буде позитивно сприяти в залученні місцевих ОСББ до участі в даній Програмі Фонду. У разі виникнення додаткових питань, щодо розміщення даних публікацій, просимо звертатись до Марини Ананіної, фахівчині зі зв’язків з громадськістю та пресою відділу сталого розвитку (е-пошта: ananina@eefund.org.ua, моб. тел.: 067 160 20 70).