Напередодні Дня Святого Миколая, в рамках всесвітньої інформаційної акції "16 днів проти насильства", відбувся круглий стіл працівників Спаської сільської ради Центру надання адміністративних послуг, відділу соціальної роботи із населенням, служби у правах дітей, відділу освіти та відділу культури, туризму та молоді та відділу економіки, інвестицій. Зустріч була зосереджена навколо розмови щодо протидії домашньому насильству над дітьми. Саме тому знаком цього дня стала синя стрічка, що символізує нашу єдність у боротьбі за безпеку та права кожної дитини.

      Під час круглого столу обговорено безліч важливих питань щодо координації дій між різними суб’єктами, що працюють із дітьми та їх батьками безпосередньо, та можуть виявити потенційних жертв домашнього насильства. Розпізнавати емоції дитини, бути тим дорослим, якому дитина довіряє та який може допомогти – це дуже важливо!

         Соціальні послуги для постраждалих повинні бути завжди доступні, тому необхідно налагоджувати зовнішні зв'язки, укладати угоди з надавачами соціальних послуг та брати участь у грантових соціальних проєктах. 

        Злагоджена співпраця дозволить ефективно, швидко та професійно реагувати на будь-які випадки домашнього насильства.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису