Фото без описуФото без опису13 листопада відбувся  тренінг  «Як спілкуватися з військовими та їх родинами». На тренінгу були присутні працівники ЦНАП, відділу соціальної роботи з населенням та обслуговуванням на дому, відділу служби у справах дітей, відділу економіки, інвестиції та зовнішніх зв’язків, відділу культури, туризму та молоді.

Коли хтось з сім’ї йде на фронт, на війні опиняється вся родина. Всі члени сім’ї у своїх думках час від часу, або може й постійно, з військовим. Часто сім’я військового стикається з великими викликами. 

 

Поступово в нашому суспільстві приходить розуміння того, що соціальна робота сьогодні — це не тільки соціальні виплати та допомоги, а насамперед система соціальних послуг, які надаються громадянам, зокрема й військовим відповідно до їхніх потреб. А фахівці соціального сектору є кваліфікованими працівниками, які здатні надавати різного роду соціальні послуги відповідно до визначених Державних стандартів.

На тренінгу присутні фахівців по роботі з людьми, громадських активістів, організаторів багатьох соціальних проєктів, з досвідом комунікацій з військовослужбовцями та їхніми родинами.

Захід відбувся в рамках проєкту "Поміж книг".