Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     Відбувся захист грантових заявок в рамках проєкту "Долаючи розломи для соціальної згуртованості у постраждалих від війни громадах".

     Дякуємо усім організаціям із п'яти територіальних громад, які взяли участь у написанні проєктів. Ваша праця є цінною для громади на посилення соціальної згуртованості у ній. 

     Конкурсна комісія у складі директора з питань ідентичності та мережі Caritas Ukraine о. Андрія Нагірняка, менеджерок проєктів Карітасу України - Ольги Сороки та Олени Карнаух, виконавчого директора Карітас Івано-Франківськ Наталі Козакевич та завідувачки відділення Людмили Солодкої уважно вислухала презентації проєктів, які достойно представляли автори грантових заявок.

     Отож, підтримано такі проєкти від трьох територіальних громад:

☑️ «Облаштування простору для дозвілля та творчого розвитку в приміщенні резиденції Григорія Хомишина» (Богородчанська ТГ )

☑️ «Солотвинська громада: середовище підтримки та зцілення»

(Солотвинська селищна рада )

☑️ «Поміж книг» ( Спаська сільська рада ТГ)

   Бажаємо успіху в реалізації задуманого, бо ваші задуми мають величну мету!

І хай слова Любомира Гузара будуть для вас як вдячністю за те, що робите, так і мотивацією не переставати цього робити: "Ви дуже сильні, якщо бажаєте добра, якщо стараєтеся, якщо гуртуєтеся, якщо намагаєтеся спільно творити добро, жити чесно, жити творчо" 

   Запрошуємо долучатися до телеграм каналу проєкту "Долаючи розломи для соціальної згуртованості у постраждалих від війни громадах" - https://t.me/overcoming_faults

#Долаючирозломи2

#Bridgingdivides2