Фото без опису

Пропонуємо ознайомитись з грантовими програмами для мікро-, малих та середніх підприємств та залучити фінансову допомогу до 4 000 та 10 000 євро на розвиток та відновлення бізнесу! А ще, долучайтеся до онлайн-презентації освітньої програми з відбудови України та починайте користуватися Дія.QR для шерингу документів. Нумо досліджувати ще більше можливостей у дайджесті, що ми так старанно готуємо щопонеділка:

Гранти до 10000 євро на відновлення та розвиток бізнесу,

який постраждав від повномасштабного вторгнення

Ви власник малого підприємства, що постраждало внаслідок повномасштабної війни та готові розвивати бізнес у сфері постачання товарів першої необхідності? Тоді це бінго, щоб стати одним з 50 підприємств, що отримає до 10 000 євро на відновлення та розвиток своєї справи. Грант можна використати на: збереження або створення нових робочих місць, закупівлю обладнання, орендну плату за приміщення, витрати, пов’язані з переміщенням бізнесу, та консультаційні послуги.

Беріть кермо свого майбутнього, подавайте заявку на участь у програмі та підвищуйте потенціал свого бізнесу до максимуму! Дедлайн подання заявки — 25 серпня.

Подати заявку!

До 4000 євро на відновлення мікробізнесу

Маємо гарну пропозицію для українських мікропідприємств: 750 бізнесів, що постраждали від бойових дій та окупації, зможуть отримати гранти до 4 000 євро від EU4Business для відновлення. Грант можна витратити на придбання обладнання або сировини, виплату заробітної плати, орендну плату та інші господарські витрати.

Скористайтеся можливістю залучити фінансування для свого бізнесу:.

Отримати грант

Шеринг документів через Дія.QR

А ви вже користуєтесь Дія.QR для шерингу документів?

Розповідаємо, у чому зручність цього сервісу для бізнесу: не потрібно роздруковувати копії документів, тому що тепер ваші клієнти можуть ділитися ними лише за кілька кліків. Сервіс миттєво передає копії цифрових документів через Дію на e-mail компанії.

Спростіть собі життя, збережіть час, нерви та забудьте про купу паперів. Користуйтеся Дія.QR — і буде вам щастя.

Деталі

ЗАПИТ НА ПАРТНЕРСТВО

Свіженькі запити на партнерства від іноземних компаній для українських експортерів вже на горизонті. Пропонуємо представникам харчової промисловості не втрачати можливість ознайомитись з пропозиціями щодо постачання українських яблук, йогуртів, сирів, овочів та багатьох інших продуктів для французьких компаній.

Усі запити

Як масштабувати та відновлювати бізнес: курс для підприємців

Готові поглибити свої знання у підприємництві та отримати можливість залучити фінансування? Долучайтесь до безоплатного курсу для власників малого та середнього бізнесу, де вивчатимуть:

  • антикризовий менеджмент, маркетинг і продажі

  • стратегічну роботу з грантами та інвестиціями

  • розробку прибуткової бізнес-моделі та її тестування

  • впорядкування юридичних та бухгалтерських аспектів

  • знайомство з соціальним підприємництвом

А 50 найактивніших учасників отримають індивідуальний менторський супровід щодо розвитку соціального підприємництва та залучення безповоротного фінансування на розвиток бізнесу. Зареєструйтеся до 16 вересня і летимо навчатись:

Реєстрація