Національне агентство України з питань державної служби та Центр адаптації державної служби до стандартів Свропейського Союзу, з метою створення умов для пошуку, підтримки i розвитку амбітної та вмотивованої молоді, розширення її участі у формуванні та реалізацїі державної політики i державного управління, формування інтересу у молодого покоління до державної служби та покращення іміджу державних службовців у суспільстві оголошується Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді (далі Конкурс), що організовується за підтримки Спілки молодих державних Слyжбoвцiв України.

У 2023 році Конкурс проводитиметься у 6 номінаціях:

  • «Рівні права i можливості жінок i чоловіків»;
  • «Політична освіта та політична культура»;
  • «Молодь у системі публічного управління: новітні підходи та перспективи»;
  • «Реформування освіти в умовах воєнного стану»;
  • «Мій довід участі у формуванні та реалізації молодіжної політчки» та
  • «Реформування державного управління в контексті свропейської інтеграції України».

Участь у Конкурсі можуть брати (одноосібно a6o творчими колективами) молоді люди віком від 14 до 35 років.

Терміни проведення Конкуpcy: до 25 серпня 2023 року прийом творчих робіт; вересень 2023 року розгляд та оцінка робіт, жовтень 2023 року визначения та нагородження переможців i призерів.

Просимо доручити відповідним структурним підрозділам поінформувати про проведения Конкурсу учнівську та студентську молодь, громадські організації, засоби масової інформації, розмістити інформацію на офіційних сайтах та у соціальних мережах.

Детальну інформацію про Конкурс можна знайте на офіційному веб-сайті Конкурсу: hnps://vseukrainskyi-konkurs2020.moze1lo.com/.

За   додатковою   інформацісю   прохання   звертатися   до    Організаційного комітету Конкурсу за електронною адресою: konkursficenter.gov.ua.

Фото без опису