11 серпня 2023 року Івано-Франківська обласна служба зайнятості проведе профінформаційний масовий захід - Ярмарок вакансій «Наш дім - Україна! Живи і працюй в Україні!».

Початок: о 14.00 год.

Місце проведення: Івано-Франківський міський парк культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка, вул. Чорновола, 126, м. Івано-Франківськ.

Цільова аудиторія: внутрішньо переміщені особи з числа безробітних та шукачів роботи.

Захід відбудеться за участю: голови Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлани Онищук, народних депутатів, директора Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василя Цимбалюка, соціальних партнерів, в т.ч. громадських та благодійних організацій.

Мета заходу: допомога в пошуку роботи, сприяння працевлаштуванню, підвищення рівня та якості поінформованості населення, в т.ч. внутрішньо переміщених осіб, щодо послуг служби зайнятості, ознайомлення шукачів роботи з вакансіями, які мають попит на ринку праці області, презентація роботодавців та соціальних партнерів, організація співбесід шукачів роботи з роботодавцями.

Програма заходу включає:

презентація роботодавців, соціальних партнерів, громадських та благодійних організацій, локацій служби зайнятості;

спілкування учасників заходу з роботодавцями, відвідування локацій, в т.ч. локацій, представлених службою зайнятості, Івано-Франківським ЦПТО ДСЗ, соціальними партнерами, громадськими та благодійними організаціями.

 

Контакти для акредитації ЗМІ: (066) 37 11 836.

 

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи

Івано-Франківського обласного

 центру зайнятості

вул. Деповська, 89 а

м. Івано-Франківськ,

76002

Фото без опису