Як відомо на запрошення австрійської громадської організації «4Х4» - HІLFE (керівник Daniel Muralter) та за сприяння Калуської міської ради неодноразово вирушали на тимчасове проживання й навчання в Республіку Австрія (м. Штаєр) жителі нашої громади, а також тимчасово переміщені особи.

Як нам повідомили, що на даний час у м. Штаєр звільнились місця для проживання. Тому бажаючим отримати тимчасовий прихисток у Австрії можна звернутись по тел.050 971 21 45 Бажаючі повинні мати діючі закордонні паспорти для перетину кордону. Проживання, медична страхівка, кошти на харчування та інші соціальні виплати забезпечуються приймаючою стороною.

Для дітей дитячий садочок, школа забезпечуються.

PS Мікроавтобус на вісім пасажирів може свою першу поїздку здійснити вже 14 червня 2023 року (при наявності бажаючих їхати до Австрії). Інші поїздки будуть організовуватись за попередньою домовленістю та наявності звернень від зацікавлених до подорожі у Австрію. -- З повагою Начальник відділу з питань інвестицій та міжнародної інтеграції управління економічного розвитку міста Калуської міської ради.

Олег Кузів + 38 03472 65225

Фото без опису