25 листопада стартувала Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства", мета якої привернути увагу до цього болючого питання та  проінформувати населення де і в якій формі можна отримати необхідну допомогу.

Інформаційна платформа "Розірви коло" в одному зі своїх дописів інформує про зміни у своїй діяльності та створення кар'єрного хабу, що може допомогти багатьом жінкам зробити крок до безпечного життя без насильства. 

"Часто саме економічна залежність стає причиною того, що жінки терплять насильство. Аби дати жінкам можливість забезпечувати себе самостійно, ми створили проєкт Кар’єрний хаб «Розірви коло», який протягом років росте, змінюється та розвивається. Наш кар’єрний хаб оновився та став "ВОНА-хаб!"
 
Проєкт спрямований на розвиток професійного потенціалу та фінансової спроможності жінок, котрі постраждали від домашнього чи гендерно зумовленого насильства або перебувають у групі ризику.

📍 Назва кар’єрного хабу «ВОНА» складається з перших літер 4 слів: Вільна, Окрилена, Незалежна, Амбітна.

За допомогою хабу «ВОНА» можна безкоштовно отримати:

☑ індивідуальну конфіденційну консультацію кар’єрної радниці та допомогу на всіх етапах пошуку роботи або започаткування власного бізнесу;
☑ підтримку психологинь проєкту;
☑ можливість пройти професійні курси, які допоможуть здобути нові знання, навички чи навіть професію.

Відвідайте сайт та зареєструйтеся, щоб отримати кар’єрну консультацію 👉 https://www.vonahub.org.ua/

*Кар‘єрний хаб «ВОНА» реалізується Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine у галузі народонаселення в Україні, за фінансової підтримки British Embassy Kyiv та USAID's Bureau for Humanitarian Assistance."

Фото без опису