Фото без опису

 

Шановні жителі Спаської громади!

     У зв’язку із військовою агресією Росії наша держава переходить у режим тотальної оборони. Кожен крок загарбника зустрічає шалений опір. Наші Збройні сили мають не тільки зброю, а й беззаперечну підтримку свого народу.

      Українці, як завжди у критичні моменти, гуртуються та допомагають один одному, піклуються про тих, хто вразливіший. Ми сильні, коли єдині. Зараз для нас велике випробування – усі разом ми повинні дати відсіч агресору та допомогти тим, хто цього потребує.

     До нас, на захід України їде багато дітей, жінок, перестарілих і хворих людей, яким дуже небезпечно залишатися там, в епіцентрі військових подій! Об’єднаємо наші спільні зусилля та максимально допоможемо евакуйованим.

     Тому просимо мешканців нашої громади, хто має бажання та можливість прийняти біженців, зголоситися та подати інформацію про кількість людей, яких готові взяти на проживання. Давайте об’єднуватися, не будьмо осторонь!

     Контакти координатора у Спаській територіальній громаді:

тел.: +380977066069 Юлія Воробець

     Слідкуйте за новинами, ми будемо постійно інформувати вас про все необхідне. Зберігаємо спокій! В добу великих випробувань маємо бути сильними! Борімося – поборемо! Працюємо разом. Допомагаємо переселенцям – тим самим зміцнюємо Україну!!!

 

Спаський сільський голова ТГ                                                    Микола Медвідь