Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

     10 лютого 2022 року на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу (ІФНТУНГ) відбулася діалог-зустріч "Співпраця влади, науки та місцевого самоврядування". У заході брали участь керівники територіальних громад, ректорат та завідувачі кафедр ІФНТУНГ.
     На зустрічі був підписаний договір  про співпрацю між Спаською сільською радою ТГ та ІФНТУНГ, яким передбачається співробітництво у галузі навчальної, інноваційної, наукової, спортивно-масової роботи для покращення забезпечення теоретичної та практичної підготовки студентів ІФНТУНГ, а також участь університету в організації соціально-економічного та культурного розвитку територіальної громади, реалізації цільових програм та вирішення інших питань пов’язаних з діяльністю органів місцевого самоврядування.

     Мета зустрічі – об’єднати зусилля науки, влади та громади задля пошуку нових шляхів розвитку регіону, щоб молоді люди могли навчатись, жити, працювати, розвиватись тут, на теренах рідного краю!
     Також відповідно до договору ІФНТУНГ може забезпечувати підвищення професійної компетентності посадових осіб територіальної громади шляхом здобуття ними фахової вищої освіти та організації для депутатів і фахівців громад навчальних заходів (курсів, семінарів) з метою розвитку кадрового потенціалу місцевого самоврядування. Громада спільно з представниками ІФНТУНГ братиме участь у проведенні профорієнтаційної роботи та сприятиме працевлаштуванню у себе випускників університету.