Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу.
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 09 до 14 березня 2021 року здійснили 2147 моніторингових відвідувань; виявлено 102 порушення (5%), складено 63
протоколи, винесено 52 приписи, направлено 15 листів в органи місцевого самоврядування, 9 – в Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.
Всього працювало 23 робочі групи.
Перевірки проводилися за участю представників 17 територіальних громад.
Зокрема перевірено:
- заклади громадського харчування – 780: 4 порушень (2%), 14 протоколів,
1 припис, направлено 1 лист в органи місцевого самоврядування, 1 – в Головне
управління Національної поліції в Івано-Франківській області;
- об’єкти торгівлі продовольчими товарами – 595: 58 порушень (10%), 38
протоколів, 28 приписів, 12 листів направлено в органи місцевого самоврядування,
7 – в Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області;
- об’єкти торгівлі непродовольчими товарами – 537: 22 порушення (4%), 7
протоколів, 17 приписів, 2 листи направлено в органи місцевого самоврядування, 1
– в Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області;
- агропродовольчі ринки – 50 перевірок: 4 порушення (8%), 3 протоколи, 1
припис;
- інші заклади (перукарні, салони краси, спортзали, фітнес-клуби) – 185:
4 порушення (2%), 1 протокол, 5 приписів.